fu'a_ulu

Ae Fa'afefea Pe a Mafai e Lau EV Fa'aola lou Fale I le taimi o le Pepe?

O lo'o fa'atupuina le fa'atonuga e lua e fai ma sui o ta'aloga i le fa'afoeina o le fa'aogaina o le malosi.Ae muamua, e manaʻomia ona faʻaalia i le tele o EVs.

www.midapower.com
O se taaloga lakapi i luga o le TV na faaosofia ai le fiafia o Nancy Skinner i le bidirectional charging, o se tekinolosi faʻafou e mafai ai e le EV's maa e le na o le faʻafefeina o le malosi ae faʻaalu foi - i se fale, i isi taavale pe toe foʻi i le aoga. fa'asologa.

“Sa i ai se pisinisi mo le Ford F-150 loli,” o le tala lea a Skinner, o se senatoa o le setete o Kalefonia o loo fai ma sui o San Francisco's East Bay.“O le alii lea o lo’o alu atu i luga o mauga ma fa’apipi’i lana loli i totonu o le fale.E le o le utaina o le loli, ae ia faʻaola le fale."

Faatasi ai ma lona 98-kWh maa, o le F-150 Uila e mafai ona faʻatumauina le paoa mo le tolu aso.E mafai ona aoga tele i Kalefonia, lea na vaʻaia le toeitiiti atoa le 100 tele faʻaletonu i le lima tausaga talu ai, sili atu nai lo se isi setete sei vagana Texas.I le masina o Setema 2022, o se galu vevela e 10 aso na vaaia ai le o'o atu o le eletise o Kalefonia i le maualuga i taimi uma e sili atu i le 52,000 megawatts, toetoe lava a tu'itu'i ai le laina eletise e tuusao.

Ia Ianuari, na faʻalauiloa ai e Skinner le Senate Bill 233, lea e manaʻomia ai taʻavale eletise uma, loli mama ma pasi aʻoga na faʻatau atu i Kalefonia e lagolago ai faʻatonuga e lua ile tausaga faʻataʻitaʻi 2030 - lima tausaga aʻo leʻi sauni le setete e faʻasaina le faʻatau atu o kesi fou- ta'avale malosi.O se fa'atonuga mo le fa'atonuina e lua o le a fa'amautinoa ai e le mafai e le au fai ta'avale ona tu'uina atu se tau fa'apitoa i luga o se ata," o le tala lea a Skinner.

“E tatau ona maua e tagata uma,” o lana faaopoopo mai lea."Afai latou te filifili e faʻaaogaina e fesoasoani ai e faʻafetaui le maualuga o tau o le eletise, pe faʻaola o latou fale i le taimi o le pe a pe, o le a latou maua lena filifiliga."

SB-233 na faʻamalo le Senate a le setete ia Me i le palota 29-9.E leʻi leva, ae faʻasalalau e le tele o taʻavale, e aofia ai GM ma Tesla, o le a latou faia faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i faʻataʻitaʻiga EV o loʻo lumanaʻi.I le taimi nei, o le F-150 ma le Nissan Leaf e na'o le pau lea o le EV o lo'o maua i Amerika i Matu fa'atasi ai ma le fa'atonuina o fa'atonuga e mafai ona sili atu nai lo le malosi sili.
Ae o le alualu i luma e le o taimi uma e alu i se laina saʻo: Ia Setema, SB-233 na maliu i le komiti i le Fono a Kalefonia.Fai mai Skinner o loʻo ia suʻeina se "ala fou" e faʻamautinoa ai o loʻo manuia tagata California uma mai le totogi faʻalua.

A'o fa'atupula'ia fa'alavelave fa'alenatura, leaga o le tau ma isi a'afiaga o suiga o le tau, ua fa'atuputeleina le liliu atu o tagata Amerika i malosiaga fa'afouina e pei o ta'avale eletise ma le malosi o le la.O le pa'u o tau i luga o EV ma lafoga fou ma faʻamalosiaga o loʻo fesoasoani i le faʻavaveina o lena suiga.
O le taimi nei o le faʻamoemoe o le faʻatonuina o le lua o loʻo ofoina atu se isi mafuaaga mo le iloiloina o EVs: o le gafatia e faʻaaoga lau taʻavale e fai ma puna eletise e mafai ona faʻaolaina oe i se paʻu pe maua se tupe pe a e le faʻaaogaina.

E mautinoa lava, o lo'o i ai ni tu'uga auala i luma atu.O lo'o amata su'esu'e e le au gaosi oloa ma le nu'u le suiga o atina'e latou te mana'omia e fa'atuputeleina ina ia fa'aoga ai lenei vaega.E le maua pe taugata mea fa'aoga mana'omia.Ma e tele a'oa'oga e faia mo tagata fa'atau, fo'i.

Ae o le mea manino, o lenei tekinolosi e mafai ona suia tele le auala tatou te faʻamalosia ai o tatou olaga.


Taimi meli: Oke-26-2023

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou