fu'a_ulu

Ta'iala Fa'atino ile DC Chargers Maketi

Fa'apa'aga, Galulue ma Maliega:

  • Aukuso-2022: Delta Electronics na faia se maliliega ma EVgo, le Tele EV Fast Charging Network i Amerika.I lalo o lenei maliliega, o le a tuʻuina atu e Delta ana 1,000 ultra-fast chargers i le EVgo ina ia faʻaitiitia ai le lamatiaga o le sapalai o fesoʻotaʻiga ma faʻafaigofie le faʻatulagaina o faʻatonuga i totonu o le US.
  • Iul-2022: Siemens faipa'aga ma ConnectDER, ose fa'apipi'i feso'ota'iga feso'ota'iga feso'ota'iga tu'uina atu.I le maeʻa ai o lenei faiga faapaaga, na faʻamoemoe le kamupani e ofoina atu le Plug-in Home EV Charging Solution.O lenei fofo e mafai ai e tagata e ona le EV ona fa'atumu a latou ta'avale EV e ala i le fa'afeso'ota'i sa'o o uta i le socket mita.
  • Ape-2022: ABB na galulue faʻatasi ma Shell, o se kamupani suauʻu ma kesi faʻavaomalo.I le maeʻa ai o lenei felagolagomaʻi, o le a ofoina atu e kamupani ni fofo sili ona lelei ma fetuutuunai i tagata e ona taʻavale eletise i le lalolagi atoa.
  • Fep-2022: Phihong Technology na o'o i se maliliega ma Shell, o se kamupani fa'ale-nu'u tele a Peretania ma le kesi.I lalo o lenei maliliega, o le a tuʻuina atu e Phihong nofoaga faʻapipiʻi mai le 30 kW i le 360 ​​kW i Shell i le tele o maketi i Europa, le MEA, Amerika i Matu, ma Asia.
  • Iuni-2020: Delta na o mai faatasi ma Groupe PSA, o se kamupani gaosi oloa gaosi oloa tele a Farani.I le maeʻa ai o lenei felagolagomaʻi, na faʻamoemoe le kamupani e faʻaleleia le e-mobility i totonu o Europa ma faʻalautele e ala i le atinaʻeina o se vaega atoa o DC ma AC fofo ma le gafatia e faʻamalieina ai le faʻatupulaia o manaʻoga o le tele o faʻataʻitaʻiga tau.
  • Mati-2020: Na oʻo mai Helios i se faiga faʻapaʻaga ma Synqor, o se taʻitaʻi i fofo faʻaliliuina.O lenei faiga faapaaga na faʻamoemoe e tuʻufaʻatasia le tomai o Synqor ma Helios e tuʻuina atu mamanu, lagolago faʻatekinisi faʻapitonuʻu, faʻapea foʻi ma agavaʻa faʻapitoa i kamupani.
  • Iun-2022: Delta faʻafeiloaʻi le SLIM 100, o se tala fou EV charger.O le fofo fou na faʻamoemoe e ofoina atu le totogi faʻatasi mo le sili atu ma le tolu taʻavale aʻo tuʻuina atu foi le AC ma le DC charging.E le gata i lea, o le SLIM 100 fou e aofia ai le mafai ona tuʻuina atu le 100kW o le mana e ala i se kapeneta tasi.
  • Me-2022: Fa'alauiloa e Phihong Technology se fa'aputuga o vaifofo mo le totogiina o EV.O le oloa fou e aofia ai le Dual Gun Dispenser, lea e faʻamoemoe e faʻaitiitia avanoa avanoa pe a faʻapipiʻi i se pakaga.E le gata i lea, o le fou 4th-generation Depot Charger o se faʻaogaina otometi ma le gafatia o pasi eletise.
  • Fepui-2022: Ua tatalaina e Siemens le VersiCharge XL, o le AC/DC mo le tauina o vaifofo.O le fofo fou na faʻamoemoe e faʻatagaina le faʻapipiʻiina tele-tele ma faʻafaigofie le faʻalauteleina faʻapea foʻi ma le tausiga.E le gata i lea, o le fofo fou o le a fesoasoani foi i tagata gaosi oloa e sefe le taimi ma le tau ma faʻaitiitia ai otaota faufale.
  • Setema 2021: Ua fa'alauiloa e le ABB le Terra 360 fou, o se ta'avale fa'a-eletise fa'ato'a fou.O le fofo fou e fa'atatau e ofoina atu le poto masani fa'atauga o lo'o avanoa i le maketi.E le gata i lea, o le fofo fou e mafai ona faʻaalu i le taimi e tasi le sili atu ma le fa taʻavale e ala i lona malosi malosi tufatufaina atu gafatia faʻapea foʻi ma le 360 ​​kW maualuga gaosiga.
  • Ian-2021: Siemens na faʻasalalau le Sicharge D, o se tasi o le DC sili ona lelei.O le fofo fou ua mamanuina ina ia faafaigofie ai le totogiina o le EV i le alatele ma nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina vave i le taulaga faʻapea foʻi ma paka a le taulaga ma faleoloa faʻatau.E le gata i lea, o le Sicharge D fou o le a ofoina atu foi le maualuga maualuga ma le faʻaogaina o le mana faʻapipiʻi faʻatasi ai ma le faʻasoaina malosi.
  • Tes-2020: Na fa'alauiloa e Phihong lana Laasaga 3 DW Fa'asologa fou, o le tele o 30kW Wall-Mount DC Fast chargers.O le fa'asologa o oloa fou e fa'atatau i le ofoina atu o le fa'aleleia atili o le fa'atinoga fa'atasi ai ma fa'amanuiaga fa'asao taimi, e pei o le fa'atonuina o saosaoa e sili atu i le fa fa'atopetope nai lo 7kW AC masani.
  • Me-2020: AEG Power Solutions na fa'alauiloaina le Puipui RCS MIPe, o lona fa'atupulaga fou o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le DC charger.Faatasi ai ma lenei faʻalauiloa, na faʻamoemoe le kamupani e ofoina atu le malosi maualuga i totonu o se mamanu faʻapitoa faʻapea foʻi ma le puipuiga faʻapipiʻi.E le gata i lea, o le fofo fou o loʻo aofia ai foʻi se faʻasaʻo MIPe malosi ona o le lautele o le eletise faʻaogaina.
  • Mati-2020: Na faʻaalia e Delta le 100kW DC City EV Charger.O le mamanu o le 100kW DC City EV Charger na fa'amoemoe e fa'ateleina le avanoa o le fa'atonuina o auaunaga e ala i le gaosiga o le fa'aogaina o le module eletise faigofie.E le gata i lea, o le a faʻamautinoa ai foi le faʻagaioiina pea i le tulaga o le faaletonu o le eletise.
  • Ian-2022: ABB faʻasalalau le mauaina o se faʻatonuina o sea i taavale eletise (EV) faʻatau pisinisi faʻataʻitaʻiga fofo fofo kamupani InCharge Energy.O le fefaʻatauaʻiga o se vaega o le faʻalauteleina o fuafuaga a le ABB E-mobility ma ua faʻamoemoe e faʻavavevave le faʻalauteleina o lana faila e aofia ai faʻafitauli faʻapipiʻi EV i vaʻa faʻatau pisinisi tumaoti ma tagata lautele, tagata gaosi EV, tagata faʻatautaia tiʻetiʻe, taulaga, ma tagata faʻatau pisinisi.
  • Aukuso-2022: Phihong Technology faʻalauteleina lana pisinisi i le faʻalauiloaina o Zerova.E ala i lenei faʻalauteleina pisinisi, na faʻamoemoe le kamupani e tautua le maketi o loʻo faʻatauina taavale eletise e ala i le atinaʻeina o le tele o fofo faʻafefe, e pei o le Level 3 DC chargers faʻapea le Level 2 AC EVSE.
  • Iuni-2022: ABB faʻalauteleina lona tulaga faʻafanua i Italia ma le tatalaina o le DC vave faʻapipiʻi fale gaosi oloa i Valdarno.O lenei fa'alautelega fa'afanua o le a mafai ai e le kamupani ona gaosia se fa'asologa atoa o fa'atonuga o le ABB DC i se fua e le'i tupu muamua.

pisinisi EV Charger

 


Taimi meli: Nov-20-2023

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou