fu'a_ulu

Global EV Power Module Va'aiga Maketi

Global EV Charger Power Module Va'aiga Maketi
Ole aofa'iga ole mana'oga mo le eletise eletise e fa'atatau ile $1,955.4 miliona ile tausaga nei (2023) ile tulaga tau.E tusa ai ma le lipoti ole suʻesuʻega ole maketi ole eletise ole eletise ole lalolagi ole FMI, o loʻo valoia e faʻamaumau se CAGR malosi o le 24% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.O le aofaʻiga o le tau o le maketi o loʻo fuafua e oʻo atu i le US $ 16,805.4 miliona i le faaiuga o le tausaga 2033.

EVs ua avea ma vaega taua o felauaiga gafataulimaina ma ua vaʻaia o se auala e faʻaleleia ai le puipuiga o le malosi ma faʻaitiitia ai le GHG.O lea la i le vaitau o faʻataʻitaʻiga, o le manaʻoga mo le eletise eletise o loʻo faʻamoemoe e faʻatupulaʻia faʻatasi ma le tulaga o le lalolagi i le faʻateleina o le faʻatauga o le EV.O nisi o mafuaʻaga autu e faʻamalosia ai le tuputupu aʻe o le maketi 40KW EV eletise o le faʻateleina lea o le gafatia o le gaosiga o le EV faʻatasi ai ma taumafaiga aoga a le malo.

30kw Fa'atonuina Module

I le taimi nei, o kamupani lauiloa 30KW EV eletise o loʻo faia ni tupe teufaafaigaluega i le fausiaina o tekonolosi fou ma faʻalauteleina a latou gaosiga gafatia.
Global EV Power Module Maketi Su'esu'ega Fa'asolopito (2018 i le 2022)
Faʻavae i luga o lipoti o suʻesuʻega maketi talu ai, o le tau aofaʻi o le maketi eletise eletise eletise i le tausaga 2018 o le US $ 891.8 miliona.Mulimuli ane, na si'itia le ta'uta'ua o le e-mobility i le lalolagi atoa ma fa'amalieina vaega o le EV ma OEM.I le gasologa o tausaga i le va o le 2018 ma le 2022, o le aofaʻiga atoa o le eletise eletise eletise na faʻamauina le CAGR o le 15.2%.E oʻo atu i le faʻaiʻuga o le vaitaimi o suʻesuʻega i le 2022, o le aofaʻi o le maketi o le eletise eletise eletise a le lalolagi na faʻaalia e oʻo atu i le US $ 1,570.6 miliona.Ona o le to'atele o tagata o lo'o filifili mo felauaiga lanu meamata, o le mana'oga mo le eletise eletise e fa'amoemoe e tupu tele i aso a sau.

E tusa lava po o le a le faʻateleina o le faʻaititia o le faʻatauga o le EV na mafua mai i le faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le leai o se sapalai semiconductor, o le faʻatauga o EVs na siʻitia tele i tausaga na sosoo ai.I le 2021, 3.3 miliona EV iunite na faʻatau atu i Saina, pe a faʻatusatusa i le 1.3 miliona i le 2020 ma le 1.2 miliona i le 2019.

EV Power Module Manufacturers
I so'o se tamaoaiga, o lo'o fa'atupula'ia le fa'atupula'ia o ta'avale masani a le ICE ma fa'avavevave le tu'uina atu o EV pasese mama.I le taimi nei, o loʻo tuʻuina atu e le tele o kamupani a latou tagata faʻatau avanoa e totogi ai fale e faʻaalia ai faiga faʻaalia i le maketi eletise eletise EV.O ia mea uma o loʻo faʻamoemoeina e fausia ai se maketi lelei mo le 30KW 40KW EV power module gaosi oloa i aso a sau.

I le mulimulitaia o maliega faavaomalo ma le faʻaleleia o le e-mobility i le faʻatupulaia o le faʻatupuina o taulaga, o le taliaina o EV ua faʻateleina i le lalolagi atoa.O le faʻateleina o le manaʻoga mo eletise eletise eletise na aumaia e le faʻatupulaia o le gaosiga o EV o loʻo fuafua e faʻauluina le maketi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

O le faʻatauga o eletise eletise eletise, o le mea e leaga ai, e tele lava ina faʻalavelaveina e nofoaga tuai ma lalo ifo i le tele o atunuu.E le gata i lea, o le puleaina o nisi o atunuu i sasaʻe i pisinisi faʻaeletonika ua faʻatapulaʻaina le faʻaogaina o le eletise eletise eletise ma avanoa i isi itulagi.

Fetuuna'i, fa'atuatuaina, taugofie EV mana module mo EV charging station.DPM series AC/DC EV charger power module o le vaega autu lea o le DC EV Charger, lea e faaliliu ai le AC i le DC ona fa'apipi'i ai lea o ta'avale eletise, tu'uina atu fa'alagolago DC sapalai mo meafaigaluega e mana'omia ai le mana DC.

MIDA 30 kW EV charging module, e mafai ona fa'aliliu le mana mai le fa'asologa e tolu-vaega i ma'a DC EV.O loʻo faʻaalia ai se mamanu faʻapitoa e mafai ona faʻaogaina tutusa ma e mafai ona faʻaogaina o se vaega o le EVSE (Electric Vehicle Supply Equipment system) e oʻo atu i le 360kW.

30kw EV Fa'atonuina Module

O lenei fa'aoga eletise AC/DC e fetaui lelei ma le fa'atonuga atamai (V1G) ma e mafai ona fa'aogaina fa'agata i luga ole fa'aogaina o lo'o iai nei.

EV DC charging modules ua fa'apitoa ona atia'e mo le ta'avale eletise DC totogi vave.Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o tekonolosi ma le MOSFET / SiC talosaga, iloa le lelei o le faʻatinoga, maualuga le malosi, faʻalauteleina le gafatia ma le tau maualalo.E fetaui lelei ma le CCS & CHAdeMO & GB/T fa'atonuga fa'atatau.E mafai ona pulea atoatoa ma mataʻituina e le CAN-BUS modules.


Taimi meli: Nov-19-2023

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou