fu'a_ulu

Saina EV fa'atauina Module Maketi mo Ta'avale Fa'aeletise DC ta'avale Station

 

EV Charging Module Maketi

 

O le fa'atupula'ia tele o le fa'atauga o fa'atauga fa'aopoopo ua mafua ai le pa'u vave o le tau o le iunite.E tusa ai ma faʻamaumauga, o le tau o le faʻaogaina o modules na pa'ū mai le tusa ma le 0.8 yuan/watt i le 2015 i le 0.13 yuan/watt i le faaiuga o le 2019, na oʻo i se paʻu maualuga i le amataga.

40kw EV Power Charging module

 

Mulimuli ane, ona o le aafiaga o le tolu tausaga o faʻamaʻi ma le le lava o chip, o le tau o le tau na tumau mautu ma sina faʻaitiitia ma faʻasolosolo faʻasolosolo i nisi taimi.
A o tatou ulufale atu i le 2023, faʻatasi ai ma se taamilosaga fou o taumafaiga i le faʻatulagaina o atinaʻe tetele, o le a faʻateleina le faʻatupulaia o le gaosiga ma le faʻatauga o le faʻatauina o modules aʻo faʻaauauina le tauvaga o tau o se faʻaaliga taua ma autu autu i le tauvaga o oloa.
O le mea tonu lava ona o le malosi o le tauvaga o tau o nisi kamupani e le mafai ona tausisia tekinolosi ma auaunaga ua faʻamalosia e faʻaumatia pe suia, ma mafua ai le faʻaitiitia o le fua faatatau e sili atu i le 75%.
Tulaga Maketi
Ina ua maeʻa le toeitiiti atoa le sefulu tausaga o suʻesuʻega faʻapitoa maketi, o le tekonolosi mo le faʻaogaina o modules ua matua matua.Faatasi ai ma oloa masani o loʻo maua i luga o le maketi, o loʻo i ai suiga i tulaga faʻapitoa i kamupani eseese.O le itu taua o le fa'aleleia atili o le fa'atuatuaina o oloa ma fa'asilisiliina le lelei o le fa'afuaina o uta ona o lo'o tula'i mai le tulaga maualuga o lo'o iai i totonu o lenei vaega.
Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le matua i totonu o le alamanuia filifili o loʻo oʻo mai ai le faʻatuputeleina o tau i luga o masini faʻapipiʻi.A'o fa'aitiitia tupe mama a iunite, o a'afiaga o le fua o le a sili atu le taua mo le au gaosi mea fa'apipi'i a'o le gafatia o le gaosiga o le a fa'atumauina atili.O pisinisi o lo'o nofoia tulaga ta'imua e tusa ai ma le aofa'i o sapalai o alamanuia o le a sili atu le malosi o le a'afiaga i le atina'eina o alamanuia atoa.
Tolu Ituaiga o Modules
I le taimi nei, o le faʻatonuga o le faʻaogaina o tekinolosi faʻapipiʻi e mafai ona vaevaeina lautele i ni vaega se tolu e faʻavae i luga o le auala malulu: o le tasi o le faʻaogaina saʻo o le ituaiga module;o le isi o le module faʻatasi ai ma le ea tutoʻatasi ma le faʻaesea o ipu;ma o le lona tolu o le fa'amuta atoa fa'amalulu vevela fa'amama fa'ameamea module.
Fa'amalo Fa'amalo
O le faʻaaogaina o mataupu faʻale-tamaoaiga ua faʻaogaina ai le ea-cooled modules e sili ona faʻaaogaina ituaiga oloa.Ina ia foia faʻafitauli e pei o le maualuga o fua faʻaletonu ma le le lelei o le faʻafefe o le vevela i totonu o siʻosiʻomaga faigata, ua fausia e kamupani faʻapitoa le faʻaogaina o le ea tutoʻatasi ma oloa faʻafefe o le ea.E ala i le faʻaleleia atili o le mamanu o le faʻaogaina o le ea, latou te puipuia vaega autu mai le faʻaleagaina o le pefu ma le pala, faʻaitiitia le faʻaitiitia o fua faʻaletonu aʻo faʻaleleia le faʻatuatuaina ma le ola.
O nei oloa e fa'afeso'ota'i le va i le va o le mālūlū o le ea ma le mālūlū o le vai, e ofoina atu le fa'atinoga sili ona lelei i se tau fa'atauva'a fa'atasi ai ma fa'aoga 'ese'ese ma fa'atauga taua.
Suava mālūlū
Ole fa'amalieina ole vai fa'amalieina e fa'atatau ile filifiliga sili ona lelei mo le atina'eina ole fa'aogaina o tekonolosi fa'aoga.Na faasilasila mai e Huawei i le faaiuga o le 2023 o le a faʻapipiʻiina le 100,000 100,000 fully liquid-cooled charging stations i le 2024. E oʻo lava i luma o le 2020, Envision AESC ua uma ona amata faʻatau pisinisi faʻapipiʻi atoatoa le suavai-cooled ultra-fast charging system i Europa, ma avea ai le faʻaogaina o le vai-cooling technology ma taulaʻiga. tulaga i le alamanuia.
I le taimi nei, o loʻo i ai pea ni paʻu faʻatekonolosi e faʻatautaia atoatoa ai le tuʻufaʻatasia o mea e mafai ona tuʻufaʻatasia uma i le vai-maalili modules ma le suavai-maalili faiga faʻamalo, ma na o ni nai kamupani e mafai ona ausia lenei mea.I totonu o le atunuʻu, o le Envision AESC ma Huawei e fai ma sui.
Ituaiga Fa'a eletise
O lo'o iai fa'atonuga o lo'o iai e aofia ai le ACDC charging module, DCDC charging module, ma le bidirectional V2G charging module, e tusa ai ma le ituaiga o lo'o iai nei.
ACDC e faʻaaogaina mo faʻaputuga faʻapipiʻi e tasi, e sili ona faʻaaogaina ma le tele o ituaiga o faʻatonuga.
E talafeagai le DCDC mo le fa'aliliuina o le malosi o le la i le teuina o maa po'o le totogi ma le fa'amalo i le va o ma'a ma ta'avale, lea e fa'aogaina i galuega fa'apipi'i le malosi o le la po'o le fa'aputuina o le malosi.
V2G charging modules ua mamanuina ina ia fetaui ma manaʻoga o galuega faʻafesoʻotaʻi taʻavale i le lumanaʻi faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le totogi ma le tuʻuina atu o manaʻoga i nofoaga malosi.

 


Taimi meli: Apr-15-2024

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou