head_banner

Hoʻolālā ʻia nā hoʻolālā ma DC Chargers Market

Nā hui, nā hui a me nā ʻaelike:

  • ʻAukake-2022: Ua komo ʻo Delta Electronics i kahi kuʻikahi me EVgo, ʻo ka ʻĀpana EV wikiwiki wikiwiki loa ma ʻAmelika.Ma lalo o kēia kuʻikahi, e hāʻawi ʻo Delta i kāna mau mea hoʻokele ultra-wikiwiki 1,000 iā EVgo i mea e hōʻemi ai i ka pilikia o ke kaulahao hoʻolako a hoʻomāmā i nā pahuhopu hoʻoili wikiwiki i loko o ka US.
  • Iulai-2022: Ua hui pū ʻo Siemens me ConnectDER, kahi mea hāʻawi hoʻonā hoʻohui hoʻohui plug-and-play.Ma hope o kēia hui ʻana, manaʻo ka hui e hāʻawi i ka Plug-in Home EV Charging Solution.E ʻae kēia ʻaha i nā mea nona ka EV e hoʻopaʻa i kā lākou mau kaʻa EV ma ka hoʻopili pololei ʻana i nā mea hoʻoili ma o ke kumu mika.
  • ʻApelila-2022: Ua hui pū ʻo ABB me Shell, kahi hui ʻaila a me ka ʻea.Ma hope o kēia hui pū ʻana, e hāʻawi nā hui i nā hoʻonā hoʻopiʻi kiʻekiʻe a maʻalahi i nā mea nona nā kaʻa uila a puni ka honua.
  • Feb-2022: Ua komo ʻo Phihong Technology i kahi kuʻikahi me Shell, kahi hui ʻaila a me ka ʻeaea multinational Pelekane.Ma lalo o kēia kuʻikahi, e hāʻawi ʻo Phihong i nā kikowaena hoʻoili mai 30 kW a 360 kW i Shell ma kekahi mau mākeke ma ʻEulopa, ka MEA, ʻAmelika ʻĀkau, a me Asia.
  • Jun-2020: Ua hui pū ʻo Delta me Groupe PSA, kahi hui hana ʻenehana multinational Farani.Ma hope o kēia hui pū ʻana, manaʻo ka ʻoihana e hoʻoulu i ka e-mobility i loko o ʻEulopa a ʻoi aku ma o ka hoʻomohala ʻana i kahi ʻano holoʻokoʻa o nā hopena DC a me AC me ka hiki ke hoʻokō i nā koi piʻi o kekahi mau hiʻohiʻona hoʻopiʻi.
  • Mar-2020: Ua hui pū ʻo Helios me Synqor, he alakaʻi i nā hopena hoʻololi mana.Ua manaʻo kēia hui e hoʻohui i ka ʻike o Synqor a me Helios e hāʻawi i ka hoʻolālā, kākoʻo ʻenehana kūloko, a me nā hiki ke hoʻoponopono i nā hui.
  • Iun-2022: Ua hoʻolauna ʻo Delta i ka SLIM 100, kahi loiloi EV hou.ʻO ka hoʻonā hou i manaʻo e hāʻawi i ka hoʻopiʻi like ʻana no nā kaʻa ʻoi aku ma mua o ʻekolu ʻoiai e hāʻawi ana i ka hoʻopiʻi AC a me DC.Eia kekahi, ʻo ka SLIM 100 hou e hoʻopili i ka hiki ke hāʻawi i ka 100kW o ka mana ma o kahi keʻena hoʻokahi.
  • Mei-2022: Ua hoʻokumu ʻo Phihong Technology i kahi kōpili hoʻonā EV.ʻO ka papa hana hou e pili ana i ka Dual Gun Dispenser, ka mea i manaʻo e hōʻemi i nā koi ākea ke kau ʻia i kahi kaʻa kaʻa.Eia kekahi, ʻo ka 4th-generation Depot Charger kahi ʻōnaehana hoʻoili automated me ka hiki o nā pahi uila.
  • Feb-2022: Ua hoʻokuʻu ʻo Siemens i ka VersiCharge XL, kahi hopena hoʻopiʻi AC/DC.ʻO ka hoʻonā hou i manaʻo e ʻae i ka hoʻolaha nui a hoʻomāmā i ka hoʻonui a me ka mālama ʻana.Eia kekahi, e kōkua pū ka hopena hou i nā mea hana e mālama i ka manawa a me ke kumukūʻai a hōʻemi i ka ʻōpala hana.
  • Sep-2021: Ua hoʻopuka ʻo ABB i ka Terra 360 hou, kahi mea hoʻoili kaʻa uila holoʻokoʻa holoʻokoʻa.ʻO ka hopena hou i manaʻo ʻia e hāʻawi i ka ʻike wikiwiki loa i loaʻa ma ka mākeke.Eia kekahi, hiki i ka hopena hou ke hoʻopiʻi i nā kaʻa ʻoi aku ma mua o ʻehā mau kaʻa ma o kāna mana hoʻohele mana a me ka 360 kW kiʻekiʻe.
  • Ian-2021: Ua ʻōwili ʻo Siemens i ka Sicharge D, kekahi o nā mea hoʻoili DC maikaʻi loa.Hoʻolālā ʻia ka hoʻonā hou e hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻopaʻa ʻana no nā mea nona ka EV ma ke ala nui a me nā keʻena hoʻolimalima wikiwiki o ke kūlanakauhale a me nā hale kaʻa a me nā hale kūʻai kūʻai.Eia kekahi, ʻo ka Sicharge D hou e hāʻawi pū i ka hana kiʻekiʻe a me ka mana hoʻopiʻi scalable me ka kaʻana like mana.
  • Dek-2020: Ua hoʻolauna ʻo Phihong i kāna Papa 3 DW Series hou, kahi ʻano o 30kW Wall-Mount DC Fast charger.ʻO ka laulā huahana hou i manaʻo e hāʻawi i ka hana i hoʻonui ʻia me nā pōmaikaʻi mālama manawa, e like me ka wikiwiki o ka hoʻouka ʻana ma mua o ʻehā manawa ʻoi aku ka wikiwiki ma mua o nā loina AC 7kW.
  • Mei-2020: Ua hoʻokuʻu ʻo AEG Power Solutions i ka Protect RCS MIPe, kāna hanauna hou o ka mode switch modular DC charger.Me kēia hoʻolaha, manaʻo ka hui e hāʻawi i ka mana kiʻekiʻe i loko o kahi hoʻolālā paʻa a me ka pale i kūkulu ʻia.Eia kekahi, ua hoʻopili ʻia ka hopena hou i kahi hoʻoponopono MIPe ikaika ma muli o ka ʻoi aku ka nui o ka volter input.
  • Mar-2020: Ua wehe ʻo Delta i ka 100kW DC City EV Charger.ʻO ka hoʻolālā ʻana o ka 100kW DC City EV Charger hou i manaʻo e hiki ke hoʻonui i ka loaʻa ʻana o nā lawelawe hoʻouka ma o ka hana ʻana i ka hoʻololi ʻana i nā module mana maʻalahi.Eia kekahi, e hōʻoiaʻiʻo ia i ka hana mau i ka wā o ka hemahema o ka mana module.
  • Ian-2022: Ua hoʻolaha ʻo ABB i ka loaʻa ʻana o kahi ʻāpana hoʻomalu i ka ʻoihana kaʻa uila (EV) ʻoihana hoʻonaʻauao hoʻonaʻauao ʻoihana InCharge Energy.ʻO ke kālepa kahi ʻāpana o ka hoʻolālā ulu ʻana o ABB E-mobility a ua manaʻo ʻia e hoʻolōʻihi i ka hoʻonui ʻana i kāna kōpili e hoʻokomo i nā ʻōnaehana ʻōnaehana turnkey EV i nā ʻauwaʻa kūʻokoʻa a me ka lehulehu, nā mea hana EV, nā mea hoʻokele kaʻa kaʻa, nā kaona, a me nā mea nona nā hale kūʻai.
  • ʻAukake-2022: Ua hoʻonui ʻo Phihong Technology i kāna ʻoihana me ka hoʻomaka ʻana o Zerova.Ma o kēia hoʻonui ʻoihana, manaʻo ka ʻoihana e lawelawe i ka mākeke kaʻa kaʻa uila ma o ka hoʻomohala ʻana i kahi ʻano o ka hoʻonā ʻana, e like me ka Level 3 DC chargers a me ka Level 2 AC EVSE.
  • Jun-2022: Ua hoʻonui ʻo ABB i kona wāwae wāwae ma Italia me ka wehe ʻana o kāna hale hana hoʻopihapiha wikiwiki DC ma Valdarno.ʻO kēia hoʻonui ʻāina e hiki ai i ka hui ke hana i kahi hui piha o ABB DC charging solutions ma kahi ʻano like ʻole.

ʻoihana EV Charger

 


Ka manawa hoʻouna: Nov-20-2023

Waiho i kāu memo:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou